GIRGIRİYE’ye Şenlikli Gala

Özel Anabilim Anadolu Lisesi Müzikal Tiyatro Topluluğu, 8 Haziran Perşembe gerçekleşecek “Gırgıriye” galası için geri sayımda!

 

Anabilim Eğitim Kurumları öğrencileri bu yıl da, MÜJDAT GEZEN’ in eğlenceli eseri “GIRGIRİYE” yi izleyici ile buluşturacak. Özel Anabilim Anadolu Lisesi Müzikal Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen yönetmenliğini Cengiz ÇEVİK' in üstlendiği “GIRGIRİYE’ nin,  koreograflığını Seçil Demircan, dramaturgluğunu Özden İnal, yönetmen yardımcılığını Sezen Saygı ile Şehnaz Sarraç, kostüm tasarımını Aslıhan Pekün, sahne tasarımını ise Bike Batuk ve Emre Şahin yaptı. Profilo Alış Veriş Merkezi Liselerarası Tiyatro Buluşmaları Festivali’nde PAM özel ödülüne layık görülen Gırgıriye’nin galası, eğlenceli ve yoğun prova sürecinin ardından, 8 Haziran Perşembe günü Anabilim Eğitim Kurumları Konferans salonunda gerçekleşecek. Profesyonellere taş çıkartan performansları ile seyirci ile buluşmayı bekleyen Gırgıriye’nin galasında, Nergis KUMBASAR, Şemsi İNKAYA, Enis FOSFOROĞLU, Seren FOSFOROĞLU, Sema ÖZTÜRK ve sanat - tiyatro dünyasından ünlü konuklar da izleyici olarak yer alacak.   

 

Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile Sabahat’ın ezeli düşmanlığı evlenmelerine engeldir. Aslında birbirlerine aşık olan Emin ve Sabahat yıllar önce tam evlenecekken, Emin’i başka bir kadınla görüp, inat için başka adamla evlenen Sabahat’a Emin’in kızması; giderek ortaya iki düşman aile çıkartmıştır. Sulukule’ye gelen müşterileri paylaşamaz, sürekli kavga ederler. Güllüye ve Bayram evlenmeye iyice kararlıdır. Ama ünlü gazinocu Sabri’nin Güllüye’yi assolist yapması bunun gerçekleşmesini önler. Karşılık alamasa da, Sabri Güllüye’ye aşık olmuştur. Sulukule’de çekilen televizyon programında çok beğenilen Bayram’ı da rakip gazinocu sahneye çıkarır. Bayram para kazanıp Güllüye’den öç almak için, kadın kılığına girip şarkılar söyleyerek ünlü olur. Bu durumlara üzülen Bayram’ın halası ikisine de diğerinin ölümcül hasta olduğunu söyleyip buluşmalarını sağlar. Sabahat ve Emin de aynı oyunla barıştırılır. Sonunda Güllüye Bayram’la, Emin Sabahat’la, Bekir Sevim’le evlenir. Gazinocu Sabri’nin baskını ise onu ve adamlarını polisin tutuklaması ile sonuçlanır. Sulukule’ye müzik, şamata, şenlik ve mutluluk yeniden gelmiştir...

 

GIRGIRİYE oyununda “Güllü’yü, Ceren Seyhan, Bayram’ı, Fuat Dağıstan, Sabahat’ı, Tuana Yöntem,  Emin’i, Cemroz Yıldırım,  Bekir’i, Barkın Yenice, Sevim’i, Doğa Lara Akkaya, Zekiye’yi Eylül Deniz Atalar oynuyor.   Özel Anabilim Anadolu Lisesi Müzikal Tiyatro Topluluğu öğrencilerinden Ege Taybars ve Aykan Erdem de Gırgıriye’de rol alıyor.



Diğer Haberler

Anabilim, Google İş Birliğiyle Code Forest Etkinliğini Gerçekleştirdi
Türkiye’den destek almaya hak kazanan ilk ve tek özel okul olan Anabilim, Google iş birliğiyle Code Forest etkinliğini gerçekleştirdi. Sancaktepe Müdürümüz Tuba Aksoy Pehlivan,Sancaktepe ŞubeMili Eğ..

Devamı
Okul Aile Birliği Seçimleri Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
2017/2018 eğitim ve öğretim yılının, 9 Eylül Pazartesi günü başlamasıyla birlikte Okul Aile Birliği de çalışmalarına hızla başladı. Ataşehir ve Sancaktepe Kampüsleri’nde ayrı ayrı gerçekleştirilen ..

Devamı
Anabilim, Teknoloji Devi Google İş Birliğiyle Kodluyor!
Google tarafından Avrupa Kod haftası kapsamında düzenlenen programa ilk defa başvuran Anabilim, “Code Forest” projesi ile Türkiye’den destek almaya hak kazanan ilk ve tek özel okul oldu.Avrupa Komisyo..

Devamı
Contact
Anabilim Umraniye Campus
Senol Gunes Boulevard Ikbal Street Kahraman St. Number:1
Camlik K.Atasehir
Umraniye / ISTANBUL

Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Sancaktepe Campus
Meclis District Ataturk Street Manyas St. Number: 5
Sancaktepe / ISTANBUL


Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Suadiye Kindergarden
Emin Ali Street Tuccar Katibi St. Number: 11
Suadiye / ISTANBUL


Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Atasehir Kindergarden
Atatürk Neighborhood Vatan Street Sait Cordan St. Number:15
Atasehir / ISTANBUL

Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Cekmeköy Kindergarden
Atatürk District Vatan Street Sait Cordan St. Number:15
Atasehir / ISTANBUL


Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Koşuyolu Kindergarden
Kosuyolu Mahmutyesari Street Number: 74
Kadıkoy / ISTANBUL

Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Esensehir Kindergarden
Madenler Neighborhood Feraset St. Number: 10
Umraniye / ISTANBUL

Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68