Anabilimde “Öğretmenler Günü”, inci yılına yakışır şekilde kutlandı!

Anabilim Eğitim Kurumları “Anabilimin İnci”lerini yetiştiren öğretmenlerin “Öğretmenler Günü”nü inci yılına yakışır şekilde kutladı!

 

Anabilim Eğitim Kurumları, “Anabilimin İnci”lerini yetiştiren öğretmenlerin “Öğretmenler Günü”nü, düzenlenen muhteşem bir geceyle kutladı. Kozyatağı Hilton’da gerçekleşen ve  30. kuruluş yıl dönümünü kutluyor olmanın coşkusu ile hazırlanan gece, anaokulundan liseye, “Anabilim İnci”lerinin yer aldığı Öğretmenler Günü kutlama videosu ile başladı. Kıdem Plaket Töreni ile devam eden geceye 30. hizmet yılını kutlayan Yabancı Diller Bölüm Başkanı Hülya Salihoğlu’na yapılan sürpriz damgasını vurdu.  Anabilimin 30 yıllık öyküsünün başkahramanı olan binlerce mezunu temsilen ilk dönem mezunlarından son dönem mezunlarına kadar aralarında İcra Kurulu Başkanı Serkan Kılıç’ın ve İcra Kurulu Üyesi Seda Zeynep Aytaçlı’nın da olduğu 30 Anabilim mezunu sırasıyla sahneye davet edildi.  30. hizmet yılı için özel olarak hazırlanan plaketini yetiştirdiği öğrencileri, Anabilimin 30 incisi eşliğinde almak üzere çağırılan Hülya Salihoğlu büyük heyecan yaşadı.  Plaketini Anabilim Eğitim Kurumları Kurucusu Niyazi Kılıç’ın elinden alan Salihoğlu “İki sınıf, üç öğretmen, bir müdür, bir müdür yardımcısıyla 1987 yılında Kozyatağı binasında görevime başladım. Bu çatı altında bulunduğum yıllar boyunca binlerce öğrencim – incim- oldu ve şu an onları karşımda görmek beni inanılmaz mutlu etti.” şeklinde konuştu.  Her bir öğrencisiyle tek tek kucaklaşan Hülya Salihoğlu’nun mutluluğu görülmeye değerdi.  Bu özel anların ardından plaket törenine, 20. yılını kutlayan Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Cemile Karaca için özel hazırlanan 20.yıl tişörtünün İcra Kurulu Başkanı Serkan Kılıç tarafından takdim edilmesiyle devam edildi.  “Sektörde 30 yılı geride bırakan bir eğitim kurumu olarak sürekli gelişmenin anlamının ve değerinin farkındayız. Bu nedenle eğitim yolculuğumuzun bugünkü aşamasında her yıl kurumumuzun hizmet kalitesini artıracak, yeni gelişmelere imza atacak olmanın heyecanı içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” şeklinde konuşan Anabilim Eğitim Kurumları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kılıç, Anabilim İnci Yılını ve Anabilimin incilerini yetiştiren öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı. Anabilim Eğitim Kurumlarında 10.yılını dolduran Türkçe – Edebiyat Zümre Başkanı Nedret Oba’ya ise plaketi, İcra Kurulu Üyesi Seda Zeynep Aytaçlı tarafından takdim edildi. Okul Müdürleri tarafından 5. Hizmet yılını tamamlayan öğretmenlere plaketlerinin sırasıyla verilmesinin ardından tüm kadronun yer aldığı geleneksel fotoğraf çekimi ile gece ölümsüzleştirildi.

 

Anabilim öğretmenlerinden Turgay Kabukcı ve eşi Aslı Göral Kabukcı tarafından hazırlanan Anabilim İnci Yılı pastasının kesilme anı ise gecenin en tatlı anıydı.  30.yılına özel olarak Anabilim Merkez Kampüsü şeklinde yapılan İnci Yılı pastası,  Anabilim Eğitim Kurumları Kurucusu Niyazi Kılıç, İcra Kurulu Başkanı Serkan Kılıç, İcra Kurulu Üyeleri, Okul Müdürleri - Müdür Yardımcıları ve Zümre Başkanları tarafından hep beraber kesildi.

Gecenin bir diğer sürprizi ise Anabilimin 30.yılı anısına Anabilim Eğitim Kurumları İcra Kurulu Üyesi Ceylan Adanalı tarafından 6 aylık bir çalışma sonucu hazırlanan “ANABİLİMDE 30 YIL, 30 ANI” adlı kitaptı. İcra Kurulundan, Müdürüne, Bölüm Başkanından, kat görevlisine kadar Anabilimin en güzel 30 anısının toplandığı kitaptan anıların okunduğu bölümde ise kahkaha dolu anlar yaşandı.

 

Anabilim İnci Yılı 30. Yıl Marşı İle Taçlandı!

 

1987 yılında Kozyatağı’ndaki ilk binasında eğitim serüvenine başlayan ve kurulduğu yıldan bu yana sayısız başarıya imza atan Anabilim Eğitim Kurumlarının 30. yılı, marş ile taçlandı. Anabilim Eğitim Kurumları İnsan Kaynakları Müdürü Zeynep Seçkin’in yazdığı “30. Yıl Marşı” Özgür Atasoy tarafından notalandırıldı. Bol sürprizli öğretmenler günü  gecesinde Zeynep Seçkin tarafından canlı canlı okunan 30. Yıl Marşı büyük beğeni topladı.

Anabilim Eğitim Kurumlarındaki yoğun eğitim maratonuna kendileri için düzenlenen muhteşem bir programla ara veren öğretmenler gecenin ilerleyen saatlerine kadar Grup Yol Project’in muhteşem performansıyla gönüllerince eğlendi. 

 

Anabilim Eğitim Kurumları İnci Yılını Kutluyor!   Video için >>>>  https://goo.gl/Ho0XLP




Contact
Anabilim Umraniye Campus
Senol Gunes Boulevard Ikbal Street Kahraman St. Number:1
Camlik K.Atasehir
Umraniye / ISTANBUL

Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Sancaktepe Campus
Meclis District Ataturk Street Manyas St. Number: 5
Sancaktepe / ISTANBUL


Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Suadiye Kindergarden
Emin Ali Street Tuccar Katibi St. Number: 11
Suadiye / ISTANBUL


Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Atasehir Kindergarden
Atatürk Neighborhood Vatan Street Sait Cordan St. Number:15
Atasehir / ISTANBUL

Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Cekmeköy Kindergarden
Atatürk District Vatan Street Sait Cordan St. Number:15
Atasehir / ISTANBUL


Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Koşuyolu Kindergarden
Kosuyolu Mahmutyesari Street Number: 74
Kadıkoy / ISTANBUL

Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68
Anabilim Esensehir Kindergarden
Madenler Neighborhood Feraset St. Number: 10
Umraniye / ISTANBUL

Telephone: (216) 415 00 00 (pbx)
Fax: (216) 526 34 68