Anabilim Giriş Sınavı ve Okul Tanıtım Gününe Yoğun İlgi!

Anabilim Giriş Sınavı (AGS), Anabilimli olmak isteyenlerin, çocuğunu Anabilim ile tanıştırmak isteyenlerin katılımı ile geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşti. Öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği sınav, Ataşehir Kampüsümüzde  10:00, Sancaktepe Kampüsümüzde ise 12:30 saatlerinde başladı.

Sınav için kampüslerimize gelen öğrenci adayları ile velilerinin heyecanlı olduğu gözlenirken, ekranların sevilen ismi ve aynı zamanda velimiz olan Emre Tilev, sınav ile eş zamanlı gerçekleşen Anabilim Okul Tanıtım organizasyonlarında moderatörlük yaptı. Deneyimli bir kadro ve uzman eğitmenlerimiz ile düzenlenen tanıtım organizasyonu sayesinde veliler, hem kampüslerimizi diledikleri gibi incelediler hem de eğitimcilerimizle bire bir görüşme fırsatı buldular.

Okul Tanıtım Günü Ataşehir Kampüsünde saat 10:00 ‘da; İlkokul Müdürü Ferah Kebabcı, Yabancı Diller Bölümü Başkanı Hülya Salihoğlu, Ortaokul Müdür Yardımcısı Sinem Özdek tarafından yapılan sunumla gerçekleşti. Aynı gün Sancaktepe Kampüsünde saat 12.30’da gerçekleşen Okul Tanıtım Günü ise Okul Müdürü Tuba Aksoy, Yabancı Diller Bölümü Başkanı Hülya Salihoğlu, Okul Müdür Yardımcısı Yasemin Karakan Güllü ‘nün anlatımlarıyla yapıldı.

Okul Tanıtım Günü etkinliği kapsamında velilere sınıf öğretmenliği sistemi, sınıf oluşumunda nelere dikkat edildiği, kurum bünyesinde nasıl bir ödev politikası uygulandığı, Üstün yeteneklilere yönelik çalışmalar, Kişilik Geliştirme çalışmaları, yetenekleri keşfetme ve geliştirme kapsamında yapılan yetenek ve branşlaştırma çalışmaları, Yabancı Dil çalışmaları, TEOG çalışmaları hakkında neler yapıldığına dair önemli bilgilendirmeler yapıldı. Elde edilen başarılar, rehberlik uygulamaları, veli ile iletişim konusunun yanı sıra öğrencilere verilen yemek, sağlık ve ulaşım hizmetleri hakkında da önemli bilgiler paylaşıldı ve böylellikle organizasyon sonunda veli adayları, Anabilim ve eğitim modeli hakkında daha detaylı bilgi alma fırsatı buldular

9 Mart Perşembe gününden itibaren OBS üzerinden açıklanacak olan sınav sonuçlarına velilerimiz, kendilerine özel tanımlanan kullanıcı adı ve şifreler (öğrencinin TC kimlik numarası) ile ulaşabilecek. Burs ve kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz için, Halkla İlişkiler birimimiz, velilerimizi arayarak detaylı bilgilendirmeyi yapacaklar.